No entenc les coses

Deixeume fer un petit post de dubte polític ara que s’acosten les eleccions. Em sap greu però no acabo d’entendre l’slogan electoral de Jordi Hereu. Nou alcalde, noves idees. Això de noves idees, una persona ingènua com jo s’ho podria arribar a empassar, però d’on surt el nou alcalde??? Em sap greu però aquest home no m’acaba de fer el pes, si busqueu al google i mireu la wikipedia podreu trobar alguns articles de les actuacions de la seva guardia urbana i si no, pregunteu als de Sant Andreu aviam si aquest home cau simpàtic.

En fi, com es pot notar no m’acaba de fer el pes, però no us enganyeu, no em fa el pes cap dels partits ni politics que en son caps de llista. Dono per perdut aquest mon. Però diria que es el cop que aniré més convençut a votar.

A part d’això, Il·lumineu-me!

5 thoughts on “No entenc les coses”

  1. bufff.. jo estic ple de dubtes aquest any…

    El cap em diu una cosa.. pero clar em fa mal l’estomac!

    Dimarts en parlem 🙂

  2. jo no sabia ni que eren eleccions… I veig que está tot ple de propaganda… Cagun l’ou, no sé on visc

  3. marc: a mi tb em fa mal l’estòmac, però jo crec que ja es hora de sanejar les coses una mica.

    yaki: vius al yakiworld! tu deus votar a la Seu no? que estic segur que tb deu ser una festa de les groses!

    deja: jo les conviccions polítiques crec que fa temps que les vaig llençar a la paperera. A la de reciclatge però, per si de cas algun dia cal anar-les a buscar.

  4. Doncs tractant-se del PFC, ai del PSC, crec que és millor l’Hereu que el Maragall… Tens raó, potser l’eslògan no és molt encertat, però i el cartell??
    El que jo no entenc és pq els mitjans de comunicació catalans gairebé només parlen de la política de bcn, a la resta de municipis tb hi ha eleccions!!!
    Reflexionem-hi 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.