Reformes

Feia temps que volia fer-ho, i finalment he tingut una estona per contractar un nou hosting i col·locar tota la web aqui. Això m’ha permès solucionar els problemes que tenia amb les imatges. Com podeu veure ara torna a funcionar la galeria de imatges, i com que l’Elena m’ho va comentar, he fet un enllaç directe a la secció de fotografies (a sota la imatge de dalt posa: "Fotografies"). De moment hi ha algunes de les que no havia penjat, com les de Londres o Viena, paciència que a poc a poc aniré posant-les totes.

I mentrestant també seguiré buscant feina, no se fins a quin punt pot estar be que posi aqui coses d’aquestes, però com de moment es poc, direm que tinc una entrevista a Bearing Point (consultora més rollo negocis) i que he enviat el currículum a Telefónica, on m’han dit que busquen gent. Desde aqui evidentment estic obert a noves propostes!

Per cert, com han sentat els panellets i castanyes? Jo com sempre m’he fet un fart de panallets de xocolata, en realitat sóc el Xavi palom, jo me lo guis, jo me lo com.

6 thoughts on “Reformes”

  1. Restaurants, hotels, discoteques, un muntatge dient q t’has liat amb una famosa… xD A Telefònica… uf :p Els hi tinc mania però la pela és la pela!Aviam si tens sort.

  2. Béeee Xavi!

    Està molt bé la nova secció d’imatges, molt més accessible i ordenada! Esperem veure-hi noves fotos en breu.

    Ànim amb la recerca de feina… i paciència, que aquestes coses volen el seu temps.

  3. abril: no seria mala idea. necesitaria però alguna camarera simpàtica ;).

    gudulina: mania mania, almenys no van comprantse i desmuntantse com retevision-auna-ono.

    elena: es que jo ho he estat sempre d’accessible i ordenat…

  4. A Enllac Comunicacio Local ja saps que tens un contracte de com a minim 8 mesos esperante amb candeletes. Ja sabeu, si al Xavi no li interessa sempre algu altre el pot aprofitar. Si algu li interessa que m’escrugui a elies (nospam_arroba) enllac punt com

    fins aviat!!!

    elies

  5. It has clear massaging gel and it works very well with open toe shoes.

    Any kind of injury may affect the foot such as fractures,
    bruises or trauma. When insurance companies stress preventive health, they
    always emphasize doctor exams over laboratory tests.

Leave a Reply

Your email address will not be published.