I ara què?

Això em pregunto jo, i ara què faig? Ahir dia 26 d’octubre vaig acabar els dos projectes als quals he dedicat els últims 6 mesos, el projecte de fi de carrera i dexma. Segons el seguiment de FedEx el PFC ja ha arribat a Nurnberg i la presentació de dexma el pròxim post penjaré el video. I ara mateix, doncs els meus grans projectes són: anar al mercat a buscar llegum i peix, instalar fedora al portàtil i pujar a Bagergue, ah bueno, i me n’oblidava, buscar algo de feina seria.

Tothom té els seus moments mes foscos i més clars, i ahir estava parlant amb la Natàlia de carreres alternatives i em vaig recordar de que jo havia anat a fer uns crèdits ALE a la facultat de filosofia, i vaig pensar en el meu únic assaig filosòfic que he fet. Això que mentre espereu pels meravellosos videos, us penjo en PDF el super assaig filosòfic que es titula: “Se puede manipular la voluntad?

I crec que torno a estiarme al llit ….

One thought on “I ara què?”

  1. Molt bona pregunta! I ara què?
    Espero ansiòs una resposta.

    M’anava a llegir el assaig però sincerament, en fer-li una ullada em va fer mandra. Potser un altre dia, quan la vida esdevengui calma i la calma aborriment (o si més no temps).

    Una abraçada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.