Xop com un pollet

Avui em preguntava fins a quin punt aquesta expressiò que jo utilitzo es correcta o la gent la coneix, una ràpida cerca al Google m’ha indicat que evidentment existeix gent amb un coneixement profund del català com el meu. I es que avui podia utilitzar aquesta expressió perfectament; en Tomàs Molina diu que plourà? rai, hi ha núvols a fora? rai, Plou? rai, jo agafo la bici. La veritat es que em feia una mandra terrible agafar el metro o el cotxe. Havia d’anar a Hisenda, al centre i a la uni. Així que res, em poso la meva jaqueta impermeable i cap a fora. Desgraciadament en sortir del Decathlon ja plovia força i he arribat a la uni xop com un pollet, on, com un mestre, he fet una entrevista en una consulturia lleugerament desconeguda. I tornant cap a casa, senzillament ha plogut sobre mullat, sobre els meus pantalons mullats s’enten. Fins arribar a l’absurd de pujar la baixada de la glória amb bici i acabar suat per dins i mullat per fora.

Altre cop, m’agafaré el paraigues, …., i la bici! Si es que hi ha vicis que no es poden evitar.

Com a prova del que dic, adjunto fotografia de un pollet pujant en bici per rambla catalunya, si ho se, no plou, però el photoshop no em dona per mes!


xavi_pollet.jpg

9 thoughts on “Xop com un pollet”

  1. Oh! Jo en no di xop, (conec el mot) dic : mullada com un pollet XD soc més d’estar per casa 😛

    Tingui un bon dia senyor Xavi!

  2. pq creies q no es podia dir? jo sempre l’he sentit aquesta expressió. x cert tinc un amic q treballa en una consultoria i l’exploten d valent, aixi q anims!!

  3. Amic meu… Vinc de currar amb el Photoshop una estona, ja se sap qui no dedica temps a estudiar el dedica a xatejar o el dedica al photoshop… Doncs bé, això d’afegir pluja… ¬¬ M’has fet venir ganes de quedar-me 2 hores més davant l’ordinador però no, ja ho faré. El truquillo de l’ombra molt bo, també el sé fer ja… xD

    I lo de l’expressió… Jo és que la dic amb castellà i pollet és POLLO xD jajajaja

  4. Xavi, realment el teu problema cada vegada va sent més greu!!! Que et passi per accident?? per no mirar el cel abans de sortir de casa un dia d’estiu… però avui que tothom ho sabia!!!! és un suicidi!!!

  5. words: la veritat es que buscant al google he trobat més per mullat que xop. tinc un vocabulari tret de a saber d’on. gràcies xl bon dia.

    JGVA: podria ser, …, tot depen suposo de les condicions.

    saforenc: mmm, poder si, però altres tenen altres formes de massoquisme.

    dejavie: jo tb tinc amics en consultoria i pringuen.a vegades tinc expressions que m’invento i crec que les he sentides.

    abril: t’ha agradat eh el photomuntatge? espero que a tu et surtin millor, pq aquest es una mica lamentable. espera’t una setmana i tu i jo passem els comptes i vicis que vulguis.

    guillem: cert, cada cop tinc un problema més greu. però has de reconeixer que n’hi ha de pitjors.

    elena: prefereixo els ceps :P!

Leave a Reply

Your email address will not be published.