Casa de Barrets

Definitivament això es una casa de Barrets. Almenys desde que han arribat desde Paris els barrets que ma mare vendrà aquest any a la parada de Santa Llúcia. Ara tenim el sofà ple de barrets de coloraines. Evidentment, alguna alegre i detallista decoració els afegiré per estar en sintonia amb les bufandes i xals que hi venem.

Tot i ser una casa de barrets, avui de moment tot són alegries, el programa de demostració està quasi acabat, i jo m’he provat barrets per acabar veient que cap m’està com el de pagès, oi que no marc?

i ben aviat … crema de patata!

9 thoughts on “Casa de Barrets”

  1. jajajaja que divertit! A mi q m’encanta la fotografia seria super bon vestuari nar canviant de barrtes i anar fen fotos. Per cert ens has d’ensenyar el de pages, eh

  2. JO tambe vull veure el xavi de model amb barret!! VOLEM FOTO VOLEM FOTOS!!!! SI NO APAREIX UNA FOTO AVIAT FARE VAGA DE VISITES!

    elies

  3. El tema aquest de les fotos del xavi fent de model porta-barrets és una bona idea, penja-les!!!! xD

  4. ja sabeu que normalment em dedico a contestar un per un els comentaris, però crec que aquest cop la petició és unànime. Respecte als que em demaneu fotografies amb diferents barrets, crearem una comissió i ho estudiarem. Els del barret de pagès segur que algun dia surt una foto a la dreta amb aquell barret.

    L’Abril que demana pel mercat, és la de Santa Llúcia, que es fa a la catedral durant quasi tot el desembre.

  5. Jojojo, jo hi vaig cada any a aquest mercat!! a cmprar figuretes i tió i adorns per l’abre! tinc molt esperit nadalenc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.