Un mes val 35 Euros

Si algú es preguntava el que val un mes, la resposta és fàcil, 35 Euros. Si, si, per aquest mòdic preu tens un mes més! M’explico, estava jo tant alegre fent el meu projecte de fi de carrera quan rebo un email del meu més alegre encara tutor alemany comunicantme “m’han comunicat desde secretaria que o et registres altre cop pel següent trimestre, o has d’entregar el projecte el divendres”, evidentment tot se’m va regirar, però bueno ja tenia en ment acabar-lo divendres, fos com fos. Avui però rebo un mail de secretaria dientme, o m’envies les copies impreses més la implementació el dilluns per missatgeria, o em pagues 35 Euros. Amb aquests preus, un demanaria 3 mesos si calien.

Per si fos poc, per tal de dur a terme la titànica tasca d’acabar de seguida el projecte i tenint en compte que duc a sobre un costipat dels guapos, necessito el meu particular còctel de fàrmacs per tal de sobreviure: “Frenadol, vitamines, ibuprofeno i valeriana per relaxarme i poder dormir”. Si ho se, és quelcom lleugerament molt imprudent però només serà una setmaneta. Espero.

M’en torno al Latex, que m’espera, i per tota la resta, Mastercard. L’escalada, crec que també haurà d’esperar.

4 thoughts on “Un mes val 35 Euros”

  1. Vaja, s que s dur aix d’acabar el pfc a contra rellotge 🙁
    Jo et recomanaria un RedBull, per el cctel que has descrit ja s prou explosiu.
    Aix que cuida’t fora i nim amb la recta final!!

    Ah, lo dels 35 s una ganga, per n’hi ha de millors.
    Saps quants clips val una casa?
    link

  2. abril: poc a poc ens anem recuperant. cagun el correfoc si, cagun 😛 Per fer el correfoc plovent no t preu.

    elena: ja havia sentit la histria per pensava que era una llegenda urbana. alfinal he llegit la histria mes o menys del propi protagonista. sense desperdici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.