Ikea

Suposem que volem aprendre paraules en un idioma, suposem que volem aprofitar-nos de la globalitat, suposem que tenim la necessitat de fer un espai més nostre. Suposem que anem a l’ikea. Dijous pel matí, gris i plujós, però amb decisió em dirigeixo cap al metro, tinc clar que faré avui. Aniré a l’ikea! Ja fa massa dies que llegeixo amb el frontal com si fós un excursionista, i fa massa dies que deixo la porqueria en una bossa del Caprabo que tinc dins l’armari. Ja és hora de posar ordre.

#fis#

L’ikea no es troba a Nürnberg mateix, es troba a les afores de Fürth, així que gràcies a la Lisa que em ve a buscar en cotxe a l’estació de metro, que comença a ser un bon punt de trobada, puc arribar còmodament fins als grans magatzems. I gràcies a la globalitat sentirme transportat a Badalona (mai he anat a l’ikea de Gran Via), amb la única diferència que tot està escrit en alemany, així que aprofitem-nos de la situació i poc a poc anem a aprenent noves paraules.

Finalment he tornat a casa amb un suro, 100 xinxetes (heftzweke en alemany!), una paperera negra de plàstic, 5 arxivadors, una làmpara de nit, un ganivet cutre, però que servirà millor que els que tinc, i un coixí per llegir. I així és com ha quedat la nova habitació: (molt més endreçada que la que he deixat temporalment a Barcelona).

(he intentat incrustar les imatges aqui, però ha estat una mica difícil, aixi que he decidit posar-les amb la típica galeria, ja miraré més endavant com arreglar-ho)

651

9 thoughts on “Ikea”

  1. On són els trofeus de guerra? A les pelis americanes, surten els caps de les preses penjats a les parets. Te’n vas a Alemanya de caça i et dediques a posar suros a l’habitació? Xavi, tío, a què ens dediquem? Marc

  2. M’està molant molt seguit tots els teus progressos en la teva nova vida, està sent com reviure altre cop les meves experiences 2 mesos enrera.
    Em mola molt que tots dos haguem fet aquest erasmus el mateix any, i ara ja nomes em queda anar-te a veure, i formar una mica de la teva experiancia erasmuniana, ja que mai serà tant com tu n’has format de la meva.
    m’alegro de que tot estigui trobant el seu lloc, pero penso que l’univers tendeix al desordre, només t’ho recordo.

  3. Trato de entender lo que escribiste y cuando me concentro sí entiendo poco aunque me cuesta…
    Pero así voy aprendiendo catalán, verás.
    Como ya sabes, ni yo conozco la palabra “Heftzwecke”, mejor que uses “Reißnagel” 🙂

    Nos vemos, escríbeme cuando necesitas a una guía por Franken!
    Hasta pronto, cúidate,

    Lisa

  4. Muchas gracias por leer en catalán!!! Aunque estoy preparando la web para que esté disponible en varios idiomas.

    Por cierto, he econtrado heftzwecke en el google 😛 Aunque voy a usar Reissnagel.

    nos vemos

    Xavi

  5. Ja anava sent hora de que et deixés algun comentari per aquí, així que aprofitarem l’aparició d’una paraula que tantes estones de riure estúpid ens ha proporcionat a les nostres ja passades classes d’Alemany. Què se n’haurà fet d’aquella gent amb la que començàvem… del gran Stephan… i de la nostra gran amiga (asaltacunas) d’Andorra (encara te la trobaràs algun dia per aquí).
    A disfrutar senyor, i llarga vida a les Heftzeweke (veus com era una paraula útil).

  6. molt xula l’habitació!!! espero que posis una altra foto d’aquí a una setmana per veure com està … :p

  7. Wow, l’asaltacunes per Nürnberg?? Encara tens el seu telèfon?

    Núria, el que té de bo aquesta habitació és que no hi tinc trastos, aixi que com a molt d’aqui una setmana tindrà la roba bruta per sobre el llit.

  8. jojojo, m’estas fent enveja jo vui nar al ikea xD, es tot un món… man fet molta gràcia les xinxetes sense usar posades una rere laltra jejejeje… fes una foto kuan estigui tan ple k no ti capiga res mes i fes un antes i despues jejeje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.