Palo Alto Downtown

La missió d’avui era força senzilla, recollir el cotxe (un nissan versa pelat pelat, però molt funcional), agafar una sim (a T-mobile) i passejar per el centre de Palo Alto. Ha començat però amb calma i esmorzant a un cafè on esmorzava normalment el Steve Jobs. I s’ha de reconeixer que el menjar està bo, i es treballen la presentació, però quins preus!!! Un croisant de xocolata 3.95 USD i un muffin 2 USD. He esmorzat per més diners dels que ahir vam sopar ….

Després de una classe magistral per part de un dels empleats de Waze sobre el Google refine i el R-Studio, era el moment d’anar a buscar el cotxe (on el indi que me l’ha llogat ha reconegut el català que parlava per telèfon) i la sim a tmobile. Després hem dinat agafant menjar preparat del Whole Foods, prou bo, però també pijo pijo (Palo Alto, es dels pobles mes pijos que hi ha per aqui).

El cert es que dona gust passejar per aqui, el centre es una serie de cases baixes amb botiguetes i molts molts cafès (només he vist un starbucks), i els voltants estan plens de casetes baixes i encantadores. Tipiques casetes de fusta americanes, amb les valles baixes i un munt de cotxes aparcats a la porta.

Abans de sopar he pasat pel Trader’s Joe (el més similar a un mercat), on he comprat cebes i patates pagant per “unitat”, (cada patata tenia una mida força diferent) tomàquets madurs i un pa una mica extrany. L’objectiu era fer una truita de patates amb pa amb tomàquet i ens n’hem sortit!

Dinoaure volador

El dia va començar ben aviat, per agafar el vol cap a Frankfurt i allà vaig tenir una revelació. L’avió que em portaria a San Francisco era el Airbus A380, un dels avions comercials més grans que existeix. Va haverhi un moment de dubte perquè ens van dur amb autobús fins a on estava aparcat, però així el vam poder apreciar millor. Es senzillament un edifici amb ales. Motors i ales enormes, i 2 pisos … Tot i que a la clase turista només li toca el pis de baix, i l’accés a dalt està limitat, l’espai a les cames es generós, es pot fer una bona caminada i els seients tenen ethernet i usb!!!

Un cop a San Francisco, em va venir a buscar l’Elies, que em va dur al centre de Palo Alto, a menjar alguna cosa al Cuopa Cafe. Mític lloc on s’han signat i parlat molts tractes de importància a Silicon Valley. Després vam passar un moment pel Nasa Research Center, i a dins pel laboratori de innovació de Autodesk, d’on vam recollir la seva impressora 3D (hi havia per tot el laboratori, prototips “impresos”). Després de assistir a una reunió en una Middle School (sobre el mític projecte de ciència que surt a les películes), va ser el moment d’anar a menjar una hamburguesa al Jeffreys. En aquell moment el Jet Lag ja començava a pegar fort, i no vaig aguantar gaire estona despert!