Share

Avui a la nit el Cristian m’ha comentat que volia fer una web, i jo li he dit que si volia estar a la "onda" que havia de llegir els blocs de enrique dans i martin varsavsky, entre d’altres. Jo no estic gaire d’acord amb cap d’aquests dos personatges, però haig de reconeixer que algunes coses que diuen poden ser útils a la hora de imaginar-se la web del futur, que en el fons tenim el poder d’escriure.

Un dels negocis que li he dit al Cristian que podria tenir sentit és el de fer "second life" en castellà. La idea no és meva, la va dir el varsavsky inspirada en que havien fet amb menéame (una traducció al castellà de diggit). I és aqui on volia anar a parar. Com podeu observar he afegit un petit botó al final dels posts, que posa "share-it". Aquest petit botó us permetrà recomanar els meus "estupendus" posts a xarxes socials com diggit, menéame, entre d’altres. Això ho he tret del blog de frucomerci, un amic del Joan que està a Londres guanyant-se les garrofes a uns sous que nosaltres no veurem ni en pintura. Us recomano que us passeu per el seu blog, sobretot els que esteu pensant en internet com una eina per començar les vostres aventures empresarials. És un blog fresc, actiu, i amb una base de lectors important. Però el mes interessant es com està organitzant, fixeu-vos en cada detall, en cada botó. Tot té la seva funció per tal de fer una mera pàgina web en una magnífica plataforma de marketing, cultura i networking social. Que en el fons, és el que es porta ara. I ja posats, donar-li les gràcies pel post dedicat a dexma, que ens va fer pujar durant un dia les visites a la nostra web :)!

No oblideu: www.frucomerci.com.

Per cert, apart he comentat el martin i el enrique, però no us oblideu del marc, un autre guru qui va partir à la France en quelques mois ;).

Don’t invent, just mix and reinvent!