Big Island

Avui era el gran dia! en el que arribavem al lloc objectiu del viatge! La Big Island de l’arxipèlag de Hawaii! Després de un vol de 5h a través de l’oceà pacífic, hem arribat a l’aeroport de Kona. Com a curiositat, l’aeroport de Kona es a l’aire lliure, les portes d’embarque son com carpes, l’equipatge es recull pràcticament al carrer, i a la terminal on esperes per embarcar, es una terrassa! A l’arribada pots comprar els collarets de flors, però alerta! si vols fer la gràcia, agafa’ls, que no els trobaràs a cap lloc més!

Després de llogar el cotxe i començar a veure que a la 1 del migdia feia una calor que esparverava, haviem d’anar cap a Hilo, però durant el camí vam trucar a un parell de optiques, perquè el sapastre aqui present, havia perdut les ulleres el dia abans. La illa no es molt gran, uns 100 km de punta a punta, però el temps canvia enormement, així com el paisatge! Hi ha zones desolades per la Lava, i de cop un oasi en mig! com el Waikoloa Village, on vam menjar uns entrepans boníssims. Aixo si, en un centre comercial.

A la illa hi ha dos ciutats principals, Hilo i Kailua, Hilo es més residencial perquè es la costa “plujosa” i a Kailua es on hi ha els hotels, ressorts i més activitats com submarinistes. Com podrem veure més endavant, banyarse a la rainy coast va ser un pel complicat.

Un cop fetes les ulleres, i la compra al super, vam anar cap a la casa, on va poder descansar finalment!

Leave a Reply

Your email address will not be published.