Cotxe amb paperots

Ja sóm en país on ningú dels 4 haviem estat: Romania! Avui ha començat una setmaneta de viatge per terres rumandes i moldaves. Precisament, pel fet de poder travessar amb el cotxe a Romania, hem hagut de demanar que ens fessin un permís especial per al cotxe. Ens han donat un cotxe, però demà ens donaran un altre, perquè han d’anar a buscar els papers de l’assegurança a la oficina central.

A part de estar una hora a l’aeroport per arreglar aquests tràmits, tant sols hem tingut temps d’anar a l’hotel, i d’allà anar a peu fins al centre a menjar alguna cosa. La primera impressió de Budapest ha estat sorprenent, és una ciutat pensada per als cotxes, amb grans avingudes, poca vorera i on hi ha molt de trànsit. Els cables campen a lo largo y ancho sense ton ni son, i tant et trobes monuments o palaus, com edificis que literalment es cauen a trossos.

Com a punt còmic, hem anat a un lloc que potser era massa “tradicional” (o turístic) i quan portavem una hora esperant a que ens duguessin el plat, els cambrers i cuiners han sortit al mig del menjador (era enorme i amb 1 pis) a ballar, aplaudir i el mànager ha donat les gràcies per haver vingut. Per sort, uns minuts més tard ens arribaven els plats!

Leave a Reply

Your email address will not be published.