Grimselpass

Aquest cop si que haviem d’agafar el cotxe per anar a la següent parada: Interlaken. I per arribar-hi vam passar per el “grimselpass”, un coll de muntanya de més de 2.000m que només està obert a l’estiu. El nombre de cotxes que passaven per allà era enorme, però el nostre objectiu era pujar un petit cim que es trobava a prop del coll: el Sidelhorn, quasi 3.000 m i una magnífica vista sobre els glaciars i les muntanyes del voltant.

Tal i com he dit anteriorment, la gent es concentra molt allà on es pot arribar en cotxe, però 1km més enllà ja no hi ha quasi gent. Nosaltres durant la pujada al cim ens vam trobar la gent suficient per no semblar que anavem sols. Una altra cosa a remarcar dels camins suissos es l’enorme quantitat de cartells i marques que hi ha. De fet les marques son enormes, uns 30 per 40 cm, ben pintades 2 franges vermelles envolant una blanca.

Malgrat l’alçada, la calor no ens havia abandonat, així que quan vam ser de nou al cotxe, ens vam posar el banyador (aquest cop si) i ens vam donar un banyet en un llac que hi havia al mateix coll. Aigua gelada però que et deixava com nou!

Finalment, abans d’arribar a Interlaken vam passar per el Rosenlauital, la vall on hi ha una cascada que es on neix el riu Ar, el mateix al que ens vam banyar a Berna.

One thought on “Grimselpass”

Leave a Reply

Your email address will not be published.