Kyoto i Sushi

Ultim dia! Dema ja agafo l-avio! La missio d-avui era senzilla, acabar de veure Kyoto i arribar fins a Tokyo. Per tal de veure Kyoto, he tornat a llogar una bici, ja que era la forma mes facil de moures per la ciutat. Dos coses m-han sorpres de Kyoto (a part que es una ciutat, mes extensa que no pas gran en poblacio), una que hi ha mes cotxes europeus, potser seran els pijales de Japo? i l-altra que molts parcs i temples son de pago! aixo no passava ni a Tokyo ni a Hiroshima. Aixi doncs amb la bici he anat al castell, al palau imperial i he intentat entrar a un parell de temples, pero tot era de pagament. Be, el palau imperial no, pero s-havia de demanar hora per internet. Aixi que he acabat tornant pel costat del riu fins a l-alberg, d-alla a menjar a un restaurant que s-autoanomenava japones, pero que no valia gaire, i finalment recollir la bossa i cap a l-estacio!

El viatge era amb el tren bala de Kyoto a Tokyo, i ja li vaig demanar al dels bitllets que em dongues finestra i amb vistes al Fuji, pero no hi ha manera de veure el Mont Fuji, avui hi havia boira, pluja o el que fos … Aixi que m-he conformat amb gaudir del silenci caracteristic dels trens japonesos (si vols parlar pel movil has d-anar fins a l-espai reservat).

Finalment a Tokyo, despres de anar a l-alberg, he anat a deixarme anar amb el sushi, valia la pena, era l-ultim dia al Japo! No es que el sushi sigui barat, pero pel mateix preu, et posen un tros de peix molt molt gran. Podia escollir entre dos restaurants, un mes vistos, ple de gent, amb menu en angles o un mes buit, mes amagat, sense menu en angles pero recomanat per la guia. He anat al segon, i dec haver estat la sensacio, perque no paraven de riure mentre em miraven espavilarme amb els bastonets, i cada cop que deia el nom d-una peca de sushi per demanarla, ala a riure ….

I abans de tornar a l-albert, he passat per un supermercat per fer 4 compres!

2 thoughts on “Kyoto i Sushi”

  1. Annotat lo del palau imperial! No eren worth the money els jardins i temples de kyoto?

  2. While some may experience gout pain by intermittent flashes of attack, some sufferers on the other hand experience the discomfort of gout during cold temperature or from immobility.
    Any kind of injury may affect the foot such as fractures, bruises or
    trauma. Only a small percentage of the population is born with foot problems, the American Podiatric Medical Association believes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.