Benvinguda

Aquest és el blog de Xavier Orduña, on parlaré de temes que m'interesen o em preocupen. Gràcies per la visita.

Site search

Categories

June 2013
M T W T F S S
« Nov   Jul »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Archive

Matsumoto

Ja soc a les muntanyes! Be, segons el mapa, perque segons la vista no ho sembla … Ja que els nuvols ho estan tapant tot. De fet dema encara no tinc clars els plans de dema perque dependra molt de la meteorologia.

Per venir fins a Katsumoto, he agafat el Shinkansen, el famos tren bala japones. Molt molt rapid no anava, perque ha trigat 2 hores i mitja per fer 220 km. I de fet era una mica cutrillo i no han posat el aire acondicionat fins al final. Aixo si, els paisatges eren impressionants, muntanyes per tot arreu i un munt de tunels per travessarles.

Un cop a Matsumoto he fet fins a l-alberg, i despres de seguir la recomanacio gastronomica, he fet cap al famos castell de Matsumoto. El castell en si es impressionat i molt diferent als castells tipus europeu. Les parets eren de fang reforcades amb corda, i el guia ha dit que podien aguantar un dispar de cano, pero el cert es que tambe ha confessat que el castell mai va estar involucrat en una batalla real.

Despres de passejar pels carrers monos de Matsumoto, que eren dos, perque la resta eren forca lletjots el propietari del hostel m-ha convencut per anar a uns banys japonesos. La experiencia ha estat interessant, pero un altre cop, es banyaven tots sols, no parlaven entre ells i cada un anava a la seva bola. El cert es que el poble, per estar prop de les muntanyes, gaire gaire bucolic no es. De fet es una barreja una mica extranya, tant et trobes centres comercials, botigues cutres i tot plegat una mica deixat, com hi ha botigues de disseny.

Per sopar he intentat provar el Shabu Shabu, pero tot i les indicacions he acabat a un altre lloc, menjant fideus per variar!

 

Comments

Comment from salamandreta
Time: 14 June 2013, 8:01 pm

jo vull fotos dels micos aquests!! que vaig veure una foto per internet quan mirava sobre el Matsumoto i els vaig troba monissims/lletgissims :P

Write a comment