Urban Hike in San Francisco

Avui tocava San Francisco tot el dia! Enlloc d’agafar la 101, he fet un tros del Camino Real perquè volia passar per un parell de centres comercials aviam si trobava mapes i material freak de muntanya. No hi ha hagut sort i he enfilat directe cap a San Francisco. Un cop allà he anat a una zona que no estigués al centre, i he aparcat al cotxe on semblava que no em podien posar cap multa. Tot i així, una amable autòctona m’ha dit que posés les rodes girades si no volia tenir una multa de 8 dòlars …

D’allà he anat caminant fins a Ashbury Haights, el carrer dels hipis, on després de passejar una mica he demanat un bol de noodles per dinar. Era impossible acabarse’l, i allà s’ha quedat el caldo … Un cop dinat, com que no havia conseguit el meu objectiu, i seguint les recomanacions d’algu que porta un temps de San Francisco, he anat a una botiga d’esports que hi ha a tocar del golden gate. Tampoc allà he trobat mapes, però la caminada de 10 km fins allà ha estat impressionant. He pujat fins a dalt de tot i tornat a baixar, veient de badia a mida que anava baixant.

Com bonament he pogut, he tornat en bus al cotxe, i he anat a una altra botiga d’Esports, on si que tenien els mapes (a part de un munt de coses freaks), i que podriem definir com un Decathlon a l’americana.

A la hora de sopar m’han dut primer a donar una volta per Castro, i a menjar un super-burrito a Mission. Boníssim el concepte i boníssim el burrito. Haurem d’importar-lo perquè es força més variat que el durum al que estem acostumats! San Francisco es molt diferent als pobles com Palo Alto, es una ciutat com deu mana, amb bars, restaurants, vida al carrer, i també una mica de desordre i brutícia, que tampoc fan gaire mal. Així que hem acabat el dia amb una cervesa en un bar anònim qualsevol però d’aquests que un s’hi troba a gust.

Leave a Reply

Your email address will not be published.