Entre nuvols i llacs

Avui el dia s-ha despertat amb una tromba d-aigua, sense preses i amb forca calma hem sortit de casa cami a Dachstein, una de les muntanyes mes famoses de la regio de Salzkammergut. L-objectiu era un teleferic que es pujava fins a una muntanya desde on es veia molta distancia enlla. Pero un cop a la taquilla ens han deixat clar que no es veia absolutament res.

Aixi que ens hem anat cap al poble de Hallstatd, molt encantador i tranquil, pero el nombre de japonesos en temporada baixa i com estava muntat tot, deixava entreveure que a l-estiu deuria sortir la gent de sota les pedres! Com a punt curios, la oficina de turisme obria de 10 a 12….

Desde alla hem fet cap enrrere fins a Gosau, i una mica mes enlla per veure el Gosausee, un estany que forma part d-un complex sistema de preses i turbines. Hem menjat alguna cosa i hem fet una excursio que remuntava la vall del llac fins al llac superior. 2 hores i poc de caminar entre arbres, i amb la sorpresa de que poc a poc el dia s-havia aixecat, el cel era blau i el sol brillava.

Un cop al cotxe de tornada a Salzburg hem vist que quasi era un miratge, perque tornava a ploure. I mentrestant, per la radio, deien que dema s-esperen temperatures de fins a 5 graus i una tempesta ….

Ara si, torna a tocar Brauerei!

2 thoughts on “Entre nuvols i llacs”

  1. Hola Xavi! com va tot? Acabo de veure el teu comentari al meu blog… Com es nota que no hi entro gaire sovint! Tinc ganes de tornar-me a posar a escriure, mentre llegiré el teu blog perquè m’entrin encara més ganes de viatjar! Quin viatge tens previst per l’estiu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.