Berlin II

Bon dia desde Berlin!

Ja he complert el desig que tenia de tornar a Berlin pero per visitarlo de forma una mica diferent. I ha estat gracies al Christiaan, que m’ha allotjat a casa seva i m’ha fet de guia turistic durant dos intensos dies.

Divendres despres dels problemes per arribar (retrassos al aeroport gracies als controladors francesos) vam sopar i vam anar de baretos fins acabar en un garito petit pero on vaig descobrir el “berlin minimale”, una variant autoctona del techno minimale (tampoc soc cap expert).

Dissabte, despres d’esmorzar vam visitar el museu de la DDR, on s’explicava la vida cotidiana a la DDR i per la tarda vam visitar el Tacheles, centre d’art alternatiu amenasat de ser enderrocat per l’ajuntament. Despres de intentar veure dos botigues interessants i menjar el currywurst mes famos de Berlin (un currywurst sense res especial) vam intentar en un local amagat al costat del riu decorat com una nau espacial, per desgracia hi havia una reunio privada i no ens hi van deixar entrar. La nit va comensar en una festa en una casa ocupa, amb ambients diferents i tot, i va acabar en una fabrica abandonada en una sessio de fusio entre musica electronica i balcanica.

Diumenge no gaire tranquilitat, brunch, mercadillo a mauerpark, descoberta del heise zitronen (suc de llimona calent) i descans i relax en una especie de piscines salades relaxants. Finalment sushi per sopar i uns vinets a la weinerei, un lloc on tu beus, i pagues el que consideres just en funcio del que has begut i com estava.

I ara mateix em trobo en un cafe, fent temps per al ICE que em portara a Nuernberg per assistir al embedded world per buscar empreses que tinguin ganes de descobrir el google power meter europeu!

2 thoughts on “Berlin II”

  1. Ostres!!! pinta com be eh com tho montes!!! lo millor es coneixer algu d’alla pq t’ensenyen lo real. 🙂 molt b gaudeix!!

  2. eval(ez_write_tag([[300,250],’brighthub_com-medrectangle-2′]));.
    If the injury is not severe, the recovery should be fast.
    If you don’t know the cause of a pain, tap on the image of
    that pain and you’ll probably get a measure of relief.

Leave a Reply

Your email address will not be published.