Nokia fan-boy

Bueeeeeno ja tinc mòbil nou!

El post anterior era una dissertació de perquè no em compraria l’iPhone, i com ja us podeu imaginar no he caigut en la temptació del iPhone (que era molta). El meu obscur objecte de desig ha estat un Nokia E51. A grans trets es tracta d’un “smartphone” de la serie business de Nokia, carcassa metàlica, bateria amb més duració, wifi i sistema operatiu s60. Ve farcit d’aplicacions com la de mapes de nokia, visor de fitxers office, pdf reader, i altres que encara no he pogut mirar. També té correu imap i calendari.

Evidentment no m’he llegit el manual d’instruccions i encara hi ha coses que em queden sueltes (com el menú inicial), però l’he trastejat bastant. El navegador web es sorprenentment bo, he pogut navegar per la web de dexma sense cap problema (amb flash!!!!) i el sistema de historial es una mica rollo iphone, per contra no té finestres o tabs. La interficie del sistema operatiu es força agradable, si be a vegades costa trobar les opcions i navegar per un menú amb el joystick no es tan agradable com una pantalla tàtcil. El meu objectiu ara es aconseguir sincronitzar com a mínim el calendari amb el google calendar i treure més profit al telèfon. De moment ja he instalat el qik per seguir els passos de l’elies, podeu veure el meu canal a qik.com/xorduna.

Crec que he fet una bona compra, espero poder fet aviat una review més completa!

2 thoughts on “Nokia fan-boy”

  1. Jo també estic mirant movil, m’aniria de conya que el correu es sincronitzes amb el lotus notes i que tingui una bona agenda. Com es porta l’E51 en aquest sentit?

  2. Edu, amb el outlook si que es pot sincronitzar. D’altra banda, porta client SyncML incorporat, així que si tens la pasarela Notes-SyncML es fàcil!

    El que crec que no es pot sincronitzar amb SyncML xo, es el correu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.