Spam Telefònic

Avui he rebut dos trucades al meu mòbil personal demanant per DEXMA, una em volia vendre unes impressores i l’altra no recordo exactament què. Totes dues trucades han tret el meu mòbil de pàginas amarillas. Per si fos poc, m’han trucat al mòbil de DEXMA per oferirme passar a movistar, he dit que jo no decidia res, que era tot el meu jefe. I ja per acabar, ens ha trucat un paio que deia que volia fer un article sobre nosaltres al suposat suplement Tecnologia 21 del Mundo, després de les amables explicacions de mes de un quart d’hora del Joan, el tio ha dit que s’havien de compartir els costos de publicació: 2000 Euros. El joan l’ha engegat. En guillem ha trucat més tard a el mundo i evidentment no hi havia cap suplement.

Davant d’això em plantejo el que deien de fer cobrar les trucades a qui les rep, no es tan mala idea, si et truquen i veus que et volen vendre algo penjaries sense cap mirament. Ara en canvi, aguantes una mica el rollo. El mes molest per mi es aquesta pseudo-conversació que precedeix al pur acte de venta: segur que la maria josé està encantada de parlar amb mi? Tant fer servir aquestes paraules en gasta el significat.

Per compensar, hem rebut la confirmació de que DEXMA i DEXCell ja son marques registrades.

4 thoughts on “Spam Telefònic”

  1. Buffff, 2000€ per fer una publicació d’un article… la gent de les revistes no pensa que potser amb 2000€ en tens prou per fer una bona campanya publicitaria??

    aix… estos xupopteros…

  2. Com a mínim…has parlat amb un ésser humà! a mi em desquicia la moda aquesta de posar-te amb un contestador! ¬¬

    Enfi…pasava per aquí ^^

  3. Anims Xavi!

    Anda que 2000€ per un article… jo crec que per la meitat et fan un article de mitja plana si hi parles directament.

    A la llista d’estafes, apunta els decims que ofereix per sms movistar. Pots comprar 2€ pagant 3,17€. Això ja no es spam, es una presa de pel en tota regla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.