Ets creatiu? Fes negoci!

Ets creatiu? No tens el meu problema de fer uns dissenys patètics? Se t’acudeixen frases enginyoses? Doncs aleshores es moment de rentabilitar la teva habilitat! Fa temps vaig trobar per internet una pàgina web per crear tot tipus de merchandising i material a un preu mes o menys acceptable, i sense haver de fer unes comandes mínimes. Pots pujar el teu disseny, crear una botiga i vendre. I amb una mica de sort fer uns calerons.

Aqui us deixo quatre direccions:

Spreadshirt.net

Printfection.com

Zazzle.com

Cafepress.com

La inversió inicial es baixa, i les oportunitats bastant grans. No us deixeu enganyar però, una de les principals dificultats a internet es diferenciar-se de la resta. Així que a part de bons dissenys, és important pensar una estratègia de posicionament i marketing coherent. Una possibilitat pot ser la següent: Llogar un local a un lloc vistós de una ciutat, buscar la quantitat òptima de samarretes a tenir en stock i fer constants dissenys. Tenir dissenys propis pot ser força costós i enredat, gràcies a aquestes webs podriem canviar molt sovint els dissenys sense els costos fixes que suposen. Creant així una imatge d’exclusivitat.

Came Back

Ja sóc aqui! S’ha de dir que la tornada va estar bastant accidentada, però finalment he arribat a Barcelona. My Lovely Barcelona. La maleta però, no va arribar fins dijous, tota oberta i dins d’una bossa de plastic transparent. Pel que sembla, em van trobar les armes que vaig comprar al Wal-Mart i me les van requisar. El llibre de fotografies de la Segona Guerra Mundial també va arribar malmès i estripat.

I ara toca treballar, i molt!

I també penjar les fotos i algun video suelto. Espero tenir temps aviat!!!