Wedding Chapel

Poc queda a dir ja, en unes escasses 7 hores ja farem cap a l’aeroport per agafar el munt d’avions que ens han de tornar a casa. Primer de San Francisco a Chicago, després fins a Heathrow i finalment fins a Barcelona. Avui hem fet la primera fase dels 4 avions, de Las Vegas a San Francisco. L’únic remarcable ha estat el fet que per tornar els cotxes de lloguer has de sortir molt abans d’arribar a l’aeroport, i com que no t’ho acabes de creure, dones la volta del 15.

Ahir però, abans de anar a dormir, vam agafar el cotxe per veure Las Vegas downtown, que segons sembla era on estaven els inicis de la ciutat. El tros de ciutat en si, tampoc es tant diferent, sembla com la zona moderna, però més antiga. El que es sorprenent però, es tot el camí fins al downtown, ple de motels a cual més cutrillo, i amb un comú denominador: la wedding chapel. De tots tipus i colors, i amb un nom cada cop més imaginari. Un casament, la mar de romàntic.

I aquesta tarda, l’hem aprofitada per anar de últimes compres, concretament a la llibreria Borders, on m’he aprofitat dels saldos. Llibres de la segona guerra mundial per 2 o 5 USD, no es poden deixar a la prestatgeria. Mirar llibres amb l’estòmac buit és impensable, millor abans passar per el Munch Haven (o algo similar), fast food autèntic i sense marques.

I com a postdata al viatge mes o menys, reconec que no he posat fotos, i que molen més els posts amb fotos, però ja prou cansat anava a la nit com per dedicarme a triar fotos. A part, perquè enganyar-nos, soc un neci fent fotos, així que sempre confio en aprofitarme de les del meu pare i la meva germana. Quan les tingui totes, prometo selecció, si es possible amb comentaris, que les fa menos sosses.

Fins aviat!

One thought on “Wedding Chapel”

  1. Diets high in fat and protein are usually effective for people in losing weight.
    The mother will nurse them for 3-4 months until they are able to swim on their own. A podiatrist may recommend you wear
    Plantar Fasciitis shoes in Dallas TX to relieve foot pain.

Leave a Reply

Your email address will not be published.