Inspiration

Com ja es comú per aquestes dates, marxo de viatge amb la family. Aquest cop em podré inspirar, perquè aniré a la meca de tota especie de pseudo-geek xungo a qui agrada muntar tinglados: Silicon Valley.

De fet anem uns dies a San Francisco, despres anem cap a Yosemite, Death Valley, Gran Canyon, Brice Canyon i finalment Las Vegas.

I com ja es comú en els viatges que acostumo a fer, intentare anar relatant el viatge a través del blog. La categoria que m’ha semblat adeqüada es Far West. Si trobo or o indios, tranquils que en portaré per tots.

Keep updated!

Overbooking

Porto prop de una hora sentat a la terrassa de casa meva (dels meus pares, no fotem!) llegint feeds. Tranquil i relaxat veient com la meitat de Barcelona es va enfosquint enmig de uns nuvolots grisos.

Llegir feeds es una cosa que faig de forma mes o menys regular per mantenirme actualitzat i anar curioseando, els tinc classificats i sempre acabo llegint mes o menys els mateixos. I la veritat es que a certs blogs hi estic viciat. Em molesta però el lector de feeds, ara faig servir el google reader, i necessitaria dos funcionalitats per facilitar la lectura dels feeds i fer-la molt mes enriquidora. En primer lloc que es mostressin els comentaris del post en questió, on apareixen les respostes a les preguntes que fan els bloggers amb molts lectors (i altres despotricades varies) (fer comentaris ja seria la òstia). I en segon lloc la opció de que tots els posts que parlin de la mateixa noticia s’agrupin, em molesta molt veure la mateixa noticia per 50 posts diferents, vivim en un mon en que la informació caduca en minuts i a sobre ens arriba replicada. I es senzillament aclaparador. Afegit un sistema de classificació en forma de tags i la possibilitat d’emmagatzemar els posts als WS de Amazon completaria el sistema. Apa, ja teniu business idea d’avui.

Per cert, si voleu una altra area de negoci, aneu pensant en el ipv6, segons sembla en 900 dies s’acaben les IP’s v4. La festa. A dexma però ja ens estem mig preparant, i avui li he deixat anar al Jordi la paraula 6lowpan. Crec que ens divertirem.

Apa, a consumir informació repetida.