Talgo

Davant la queixa d’alguns lectors de que faltaven viatges i festes desenfrenades he pensat que calia fer alguna cosa. El plan no és una festa desenfrenada, però si un viatget de tres dies a Múrcia. Allà hi tinc el Sergi, que ha baixat en cotxe i necessita que el vagin a buscar. Estic doncs asentat en un Talgo que ara mateix està a València. Porto ja tres hores de tren mig aborrit si no fos per les películes que he posat a l’ipod. Crec però, que m’he deixat els ulls mirant-les.

El viatge complet durarà 6 hores i mitja. El viatge més llarg en tren que he fet. I a cada parada em recorden “agraim la seva consideració per haver-nos escollit”, com si realment hi hagués alguna alternativa. En fi, suposo que tampoc es pot demanar la lluna per 38 euros. Almenys està net. De totes formes la impressió es bastant pijtor que amb els trens alemanys que eren fins ara els que més havia agafat. Pel mateix preu, a Alemanya tens un endoll on enxufar el portàtil. L’internet però, em costa bastant més barat aqui que a Alemanya. Encara que malgrat que estava en camp obert no hi havia manera d’aguantar gaire temps la connexió, qui sap potser es alguna cosa de la Alta velocitat que agafa el talgo.

Com a apunt abans de marxar (dubto que pugui penjar posts fins que torni diumenge) dir que ja he provat Seesmic, feia temps que seguia l’aventura del Loic le meur però no hi havia manera d’aconseguir una invitació, i de provar el seu tinglado. Finalment han arribat al punt de que donen rapid les invitacions i m’he iniciat en això del video-twitter. M’agrada la idea, i la interfície no està malament, to ti que potser crec que estaria millor en una aplicació externa (ni que fos en air, flex o qualsevol cosa similar). El pròxim cop que postegi aviam si penjo els meus videos cutres.

Vaig a veure si em queda alguna película al ipod ….