Any nou, tema nou

En el marc del pla de reformes d’aquest blog, he començat per donar-li un look una mica mes estilitzat de cara a començar com toca el nou any. He modificat una mica un tema, i m’ha donat el temps just per penjar un post per desitjar-vos un molt bon any nou!

Fins l’any vinent!

Twitter Updates for 2007-12-20

  • amb una pantalla de 22" no vegis la gimnastica que fas amb la ma per moure el rato al llarg de tota la pantalla #
  • @mabegon la presentacio va ser un desastre … haviem dem otivar els emprenedors, però només van venir 3 persones. no la vaig arribar a fer. #
  • @xorduna xD l’has clavada! x cert, he afegit al meu blog una twitter sidebar (aixi almenys hi haurà alguna cosa escrita) #

Powered by Twitter Tools.

Blub – blub

Està clar que aquest blog està més mort que viu i que cal redisenyar-ne una mica l’estratègia. En tot cas ja ho pensarem més endavant, ara anem tots plegats (jo i la meva persona) prou atrafegats. Però be fem un resum d’opinió que al final es perquè vaig obrir aquest espai dins de internet. I ho sento, però aquest cop faré una post al mes pur estil Joan per comentar les jugades:

  • A dexma anem vent en popa, avui mateix hem tingut una reunió molt interessant amb la gent de Advancare que espero que ens portin algun regalet atrasset de reis. El projecte que estem tirant endavant amb ells em fa especial ilusió pel dissenyador electrònic frustat que soc. Tenint en compte la diferència de temps entre posts, potser al pròxim ja us puc ensenyar fotografies.
  • Se m’ha mort la palm TX, la veritat es que com a catxarro hard no me n’he queixat mai. Però com a software ha estat un real desastre, el navegador no recorda els certificats de seguretat i fa pena, el tom tom per palm ja no es troba actualitzat, no es multitasca, el opera no xuta be, i només la vaig utilitzar com a agenda durant el primer any. De totes formes, com que l’estava utilitzant com a navegador bastant sovint potser busco una acer guarreta amb blutu per posar-li el tom tom. D’altra banda, vull mirar a veure si em puc permetre aviat un eee pc …
  • Posats a parlar de mig decessos, el R-19 està al mecànic. Tornant de l’aeroport a les 5 de la matinada se’m va reescalfar i ves a saber si m’he carregat la junta de culata. Aviat farà 6 anys que tinc el carnet i el meu pare té raó quan diu que es una novatada. D’altra banda, durant el pont a Bagergue, com que encara es podia circular per les pistes, s’ha demostrat que el Niva està en plena forma, i ha tornat a demostrar que pot portar 7 persones sense problemes (recordem que algunes versions idèntiques només estan homologades per portar 4 persones).
  • Parlant de Lada, comentar que Renault ha comprat un 25% de Lada fa uns dies. Ja se que els meus colegues del blogroll fan referència a mercats una mica més emergents quan parlen d’aquestes coses. Però jo ho trobo interessant perquè demostra el clar interès de Renault de fer-se amb els mercats emergents, d’un sector on la competència encara és més ferotge.
  • Parlem ara de temes d’internet. Boníssim el video “Here comes another bubble” (el podeu trobar a www.alcim.net/music). No se si ens trobem davant una altra bombolla, però es cert que el sector de webs/internet a mi em fa cert respecte. Les barreres d’entrada són inexistents, la competència es ferotge i es molt dificil posicionar-se. No crec que sigui un sector en el que m’hi fiqui sinó es com a hobby (tinc dos projectes per alla sueltos que espero aviat que surtin a la llum). Però avui mateix llegint TechCrunch he vist que una web bastant clavadeta a Migoa (edgeio.com) acaba de tancar. Havien rebut 3M de dòlars i quan se’ls ha acabat la pasta, no havien complert objectius de facturació, i tranquilament han tancat. Estarà tant tranquil el VC? En tot cas li desitjo la millor sort a l’oriol mercadé que aviat ens sorprendrà amb un projecte web que jo crec prou innovador.

He complert els 4 objectius d’avui a la tarda-nit que eren revisar el cake 1.2 (malgrat que symfony em tira, cake em transmet mes bon feeling), penjar un post, reduir a menys de 1000 els posts per llegir al google reader i fer un puzzle amb l’Elena. Al final he desistit de posarme amb la comptabilitat… Crec que puc anar a dormir tranquil. I desitjar un bon dia a la resta.