Yellow House

Dia lleugerament relaxat. Després del esmorzar de 5 estrelles hem anat amb tranquilitat cap al nord de Cambridge aviam si trobavem un lloc per llogar bicicletes. No hi ha hagut sort però hem entrat dins d’algunes botigues gracioses, entre elles el CVS, on he provat la Aigua Potenciada Electrolíticament. Ni idea del que és, però és cert que tenia un cert regust a Orxata. Després de passar per casa a deixar les compres hem anat corrents cap a Hardvard, on hem tingut la ocasió d’assistir a una classe d’economia bàsica. Sorprenent, molts estudiants amb portàtils, molta noia pijeta ben vestideta, molt de catxes, i unes preguntes una mica del pal “eeei que soc aqui”. Interessant experiència.

Per obrir gana hem anat fins al Mt Auburn cemetery amb taxi, des d’on hem pogut apreciat tot boston sencer. I per acabar d’obrir la gana hem fet un passetget tranquil fins a un restaurant d’aquests on ens han servit una bona hamburguesa mig crua :P! Més cap al tard hem acceptat la invitació de la Eve Sullivan per anar a prendre el te i pastís a casa seva, la Yellow House, on hauriem anat a parar si el bo del Jugo no ens hagués hostatjat a casa seva. El pastís, estava molt be, el té era descafeinat (veurem si dormo) i els nois que estaven allà molt agradables. De totes formes, a can Jugo s’hi dorm perfecte i s’hi esmorza encara millor. Crec que ho deixarem pel pròxim cop això de Yellow House.

Leave a Reply

Your email address will not be published.