Caminata

AQUEST POST CORRESPON AL DIUMENGE

Deu ni do el que hem caminat avui. Tot perquè ahir ja ens vam estar esperant dins el metro a que arranqués i al final vam acabar caminant. Aixi que aprofitant que Boston (més Cambridge) és relativament petita, doncs ens l’estem patejant amunt i avall. Hem començat el dia amb la calma, esmorzant a l’hotel de 5 estrelles que estem allotjats, i despres hem fet cap al Museu de la ciència. Una mica fluixet i justet per trobar-se en un lloc a prop de Harvard i el MIT però be, el turista tonto paga. Quin remei. Després hem passejat fins bastant al sud, passant per Beacon Hill (alias Pedralbes) i més enllà cap als parcs que hi ha al mig. On ens hem estirat a prendre un cafè del Starbucks amb els esquirolets pel costat. Fa gràcia, però aqui els esquirols son com els coloms a Barcelona, amb la diferència de la lleugera fastigositat dels coloms. Un cop descansats, hem passejat per Back Bay, una cosa així com els Champs Elisés de París però amb un toc més americà. Per acabar hem seguit baixant una mica més, i després hem tornat caminant fins a Hardvard, amb el temps just de sopar enmig d’estudiants i descansar a casa. Durant el dia però, hem pogut comprovar (al meu entendre) que el Burger King, tot i ser més car, té un gust lleugerament millor.

En fi, demà mirarem de llogar unes bicicletes perquè el cotxe, com que ho hem mirat just el dia abans ja puja massa per només un dia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.