Caminata

AQUEST POST CORRESPON AL DIUMENGE

Deu ni do el que hem caminat avui. Tot perquè ahir ja ens vam estar esperant dins el metro a que arranqués i al final vam acabar caminant. Aixi que aprofitant que Boston (més Cambridge) és relativament petita, doncs ens l’estem patejant amunt i avall. Hem començat el dia amb la calma, esmorzant a l’hotel de 5 estrelles que estem allotjats, i despres hem fet cap al Museu de la ciència. Una mica fluixet i justet per trobar-se en un lloc a prop de Harvard i el MIT però be, el turista tonto paga. Quin remei. Després hem passejat fins bastant al sud, passant per Beacon Hill (alias Pedralbes) i més enllà cap als parcs que hi ha al mig. On ens hem estirat a prendre un cafè del Starbucks amb els esquirolets pel costat. Fa gràcia, però aqui els esquirols son com els coloms a Barcelona, amb la diferència de la lleugera fastigositat dels coloms. Un cop descansats, hem passejat per Back Bay, una cosa així com els Champs Elisés de París però amb un toc més americà. Per acabar hem seguit baixant una mica més, i després hem tornat caminant fins a Hardvard, amb el temps just de sopar enmig d’estudiants i descansar a casa. Durant el dia però, hem pogut comprovar (al meu entendre) que el Burger King, tot i ser més car, té un gust lleugerament millor.

En fi, demà mirarem de llogar unes bicicletes perquè el cotxe, com que ho hem mirat just el dia abans ja puja massa per només un dia.

Yellow House

Dia lleugerament relaxat. Després del esmorzar de 5 estrelles hem anat amb tranquilitat cap al nord de Cambridge aviam si trobavem un lloc per llogar bicicletes. No hi ha hagut sort però hem entrat dins d’algunes botigues gracioses, entre elles el CVS, on he provat la Aigua Potenciada Electrolíticament. Ni idea del que és, però és cert que tenia un cert regust a Orxata. Després de passar per casa a deixar les compres hem anat corrents cap a Hardvard, on hem tingut la ocasió d’assistir a una classe d’economia bàsica. Sorprenent, molts estudiants amb portàtils, molta noia pijeta ben vestideta, molt de catxes, i unes preguntes una mica del pal “eeei que soc aqui”. Interessant experiència.

Per obrir gana hem anat fins al Mt Auburn cemetery amb taxi, des d’on hem pogut apreciat tot boston sencer. I per acabar d’obrir la gana hem fet un passetget tranquil fins a un restaurant d’aquests on ens han servit una bona hamburguesa mig crua :P! Més cap al tard hem acceptat la invitació de la Eve Sullivan per anar a prendre el te i pastís a casa seva, la Yellow House, on hauriem anat a parar si el bo del Jugo no ens hagués hostatjat a casa seva. El pastís, estava molt be, el té era descafeinat (veurem si dormo) i els nois que estaven allà molt agradables. De totes formes, a can Jugo s’hi dorm perfecte i s’hi esmorza encara millor. Crec que ho deixarem pel pròxim cop això de Yellow House.