Like a movie

A les películes tipiques de adolescents americants apareixen les fraternitats i clubs, quelcom que queda certament llunya malgrat trobar-se a uns metres del sofà. Doncs be, després de esperar més de 4 hores per agafar el vol cap a Boston, després de esperar mitja hora a que sortissin les maletes, agafar un autobús i el metro fins al cor de Hardvard, i entrar en un pub per esperar el Jugo (l’amic de l’elies a l’habitació del costat del qual estem dormint): hem entrat en un d’aquests clubs. I doncs si, era tal qual com veure una película, xiquets (i xiquetes extremades) bevent cervesa i begudes amb música i entrant i sortint. El club en questió era el Fox club, on hi havia desde sales amb caps de “Moose”, guineus i el més impactant, una foto del Bill Gates quan el va detindre la policia (el tal Bill Gates havia format part d’aquest club, juntament el Steve Balmer). En fi, una experiència que no té preu. Per acabar, estem dormint en una de les residències de Hardvard, al costat de la jetset dels Estats Units, potser qui sap, avui hem conegut alguna persona important en el futur. Llàstima que m’hagi oblidat la camara de fer fotos i les targetes.

En fi, 24 hores sense dormir son massa, així que de pet al llit!

1 thought on “Like a movie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.