Hardvard Breakfast

Després de dormir sense coixí ens hem donat una dutxa ràpida i hem anat cap a esmorzar. En un bufet ple de coses bones per menjar. Per si fos poc, he pogut degustar un gofre recién fet amb el escut de Hardvard “imprès”. Després hem anat a donar una volta ràpida per la residència on estem (no em pregunteu el nom) on hem pogut veure uns estudiants tots ben vestits simulant una sessió del Consell de Seguretat de la ONU. Estic veient que el concepte de Universitat és completament diferent.

Keep informing :P!

Like a movie

A les películes tipiques de adolescents americants apareixen les fraternitats i clubs, quelcom que queda certament llunya malgrat trobar-se a uns metres del sofà. Doncs be, després de esperar més de 4 hores per agafar el vol cap a Boston, després de esperar mitja hora a que sortissin les maletes, agafar un autobús i el metro fins al cor de Hardvard, i entrar en un pub per esperar el Jugo (l’amic de l’elies a l’habitació del costat del qual estem dormint): hem entrat en un d’aquests clubs. I doncs si, era tal qual com veure una película, xiquets (i xiquetes extremades) bevent cervesa i begudes amb música i entrant i sortint. El club en questió era el Fox club, on hi havia desde sales amb caps de “Moose”, guineus i el més impactant, una foto del Bill Gates quan el va detindre la policia (el tal Bill Gates havia format part d’aquest club, juntament el Steve Balmer). En fi, una experiència que no té preu. Per acabar, estem dormint en una de les residències de Hardvard, al costat de la jetset dels Estats Units, potser qui sap, avui hem conegut alguna persona important en el futur. Llàstima que m’hagi oblidat la camara de fer fotos i les targetes.

En fi, 24 hores sense dormir son massa, així que de pet al llit!

Comensa laventura!!!

Ep!

Ja estem a filadelfia!!! despres de passar el control de seguretat i passejarnos descalsos ens han deixat entrar en aquest gran pais. No hem trigat ni mitja hora a degustar les greixoses pizzes de lsbarros. Esperem que ara quan arribem a boston poguem degustar una bona greixosa hamburguesa!!!

I need colesterol (no en tinc suficient amb la butifarra negra).

Per cert,inexplicablement ens han cancelat el vol i ja portem mes de tres hores en aquest aeroport. Morts de son i de gana.

Perdoneu aquest post caotic i ple de faltes, pero el temps apremia ara mateix i no tinc el meu teclat.

Tambe us convido a seguir laventura a traves de www.enllac.com, el nou blog que hem reflotat per seguir de forma una mica mes professional l-estada a Boston.

fins aviat!