Censura

Una de les coses que més m’horroritza és la censura, i aquesta setmana tenim un exemple digne d’estudi. El Jutge del Olmo (ni idea de qui és aquest personatge) ha ordenat el segrest de tots els exemplars de la revista “el Jueves” per una polèmica portada. En aquesta portada es pot apreciar al príncep felip i na leticia en una postura d’explícita relació sexual mentre ell li comenta que gràcies als 2.500 Euros per fill del govern, l’acció descrita era el més aprop de treballar que havia fet mai.

La sola imatge de policies recollint revistes d’un quiosc és ridicula. I la web del jueves tancada produeix tristesa. Però el que si que es demostra és la completa alienació de la realitat del jutge en questió, perquè la ofensiva portada (molts cops a l’interior de la revista han estat molt més ofensius) ja fa dies que circula lliurement per internet, i gràcies a la notícia encara s’ha fet més difusió. I això és una mostra més de l’enorme cisme que s’està produint a la societat, diferenciant aquells que formen part d’Internet i d’aquells que ignoren i menyspreen la xarxa, alhora que es senten amb la potestat de intervenir-hi, quan no tenen ni la mes remota idea del seu potencial ni característiques.

I això em planteja una altra cosa, aquesta pàgina web està hostatjada en un servidor dels Estats Units, qui tindria potestat per tancar-la? Perquè la única persona que coneix les claus d’accés sóc jo…

5 thoughts on “Censura”

  1. “Estoy en desacuerdo con tus ideas, pero defiendo tu sagrado derecho a expresarlas” Amb l’actuacio del jutge queda demostrat que ni som democracia ni pertanyem al primer mon. Aquesta setmana mes que mai, europa acaba als pirineus.

    Irlanda, patria querida…

  2. que paren el mundo que me bajo! perque ultimamente teeeeeeeeeeeenen tela les noticies i el que esta pasan!

  3. ismael: altres problemes deu tenir el bush 😛

    pere: que se t’hi ha perdut a holanda??

    words: ja vaig veure la noticia que vas penjar al teu blog, no saps si riure o plorar!

  4. Diets high in fat and protein are usually effective for people in losing weight.
    The mother will nurse them for 3-4 months until they are able to swim on their own. Sometimes, more than one viral culture
    test may be requested by the physician to diagnose herpes infection as the lesion may have very
    little active virus and the test may produce a ‘false negative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.