Adsense blocker

D’acord, ho reconec, estic picat amb google. No he encaixat be el fet que em cancelessin el compte de publicitat per finançar savemylada.com. Però ahir, arrel de una notícia sortida al diari, vaig estar pensant en fer un plugin del firefox que tingués com a únic objetiu bloquejar els google adsense. De seguida tothom em va dir que google se’m tiraria a sobre i no se quines coses més.

Doncs be, avui buscant, he trobat un bloquejador de publicitat a les pàgines web MOLT iteressant. Doneu-li un cop d’ull i navegueu més tranquils. Es diu Adblock plus i la veritat es que posar-lo em sap greu per alguns dels amics que tenen adsense. Però be, donat el cas i per alguns llocs es pot desactivar. Serà questió de seguir buscant un model de publicitat a internet que sigui revolucionari!

3 thoughts on “Adsense blocker”

  1. Mal! Lo de cancelar el compte, quins motius t’han donat? Ho dic pq si la gent fa massa clicks als anuncis (que es veu que prove de una web petita on intenten treure benefici sense tenir interes per l’anunci en si) per politica ho fan, la cancelacio. No dic que sigui just, pero des d’un punt de vista de negoci es raonable, mes encara despres de tots els problemes amb clicks falsos (que costen diners a les empreses anunciants) que hi va haver. Pots agrair-ho als 4 capullos q abusen del sistema i paguem la resta 🙂

    Sobre el adblock, ojito, he llegit problemes de memory leak importants, i errors. No se fins a quin punt esta arreglat, pero quan jo el vaig probar (fara com mig any) no va durar 10 minuts, era un problema. Igual q em kmolesten els anuncis intrusius, els addons intrusius em malmeten la experiencia de navegacio si no es poden ajustar molt finament, i toca la moral.

    Sobre publicitat alternativa, mira aquest (http://www.weblogssl.com/2007/07/03-lanzamos-wsl-seleccion-los-mejores-blogs-de-la-red), orientat mes a blogs amb molt de trafic (es mes per veure un model diferent) o sino “fastclick”, del que he llegit bones critiques. Hi ha molts models diferents de publicitat, google es el famos, pero si busques en el mateix google o en yahoo sobre publicitat a webs, veuras moltes companyies diferents (meneame usa codigobarras.com per exemple) i sobretot, estils de pagament molt diversos: uns orientats a pagines vistes, altres a clicks, etc. Ja tens feina 😉

    PD: veus com tenir rss es bo?

  2. Sí, això de blocar la publicitat fa temps que està implementat en firefox… ara bé… és la solució? Potser la solució es obrir una altra conta i actuar amb una mica més de seny, es a dir, que per codi (i mirant estadístiques) es mostri o no la publi de google, assegurant-te que no es picarà massa a saco.

    Isma

  3. Pere: ja he estat buscant altres sistemes, els de yahoo em van dir que mentre estiguin en beta només estarà disponible per llocs amb molt de tràfic o ciutadans dels US.

    Ismael: bua, vaia feinada això tu, a més, son coses diferents, el fet de disposar d’un adblocker no vol dir que no utilitzi jo adsense a la meva web :D!

Leave a Reply

Your email address will not be published.