Fòrum d’inversió

Avui els de dexma hem anat al forum d’Inversió del CIDEM. La veritat es que aquests nois del CIDEM son bons organitzant coses, especialment el catering: unes ensaimades d’aquestes prefabricades però suficientment bones i un bon cafè de bon matí fan el seu fet.

Durant el fòrum s’han presentat diversos projectes, jo personalment em quedo amb Migoa (www.migoa.com) un buscador vertical, BMAT (semàntica aplicada a la música) i un que feien airbags per les motos. La resta, sincerament em sembla una falta de respecte envers la audiència i els inversos que diguin “necessito 3 Milions d’Euros” amb la mateixa expressivitat amb què ho faria un doblador polac. Es que potser no ensenyen a presentar a les universitats? Perquè si alguna cosa tenen els empresaris de spinoff es que foten uns rollazos de qui t’espero. I si, avui estic despotricant. I més que podria.

Hem aprofitat el moment per saludar a la gent que coneixiem, l’Albert Atienza, el Fric i la Cristina Areste, l’Ignasi Costas, i fins i tot m’he trobat el Jose Norte (openwired).

També mencionar a Francisco Trias de Bes, que ha fet un llibre (el libro negro del emprendedor) en què exposa unes idees molt interessants: l’efecte dels factors claus de fracàs de les empreses. Doncs ens ha fet una presentació molt molt amena sobre el mateix llibre.

I abans d’acabar, mencionar el Timo, un alemany molt alegre que es dedica al lloguer de motos importades directament de la Xina a Barcelona. L’empresa en questió: cooltra.

2,555 thoughts on “Fòrum d’inversió”

  1. I strongly recommend stay away from this site. The experience I had with it was only dismay and doubts about deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or even better, find a trustworthy platform for your needs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.