Euromed

Senyors, he agafat l’Euromed!

I la veritat es que m’esperava una mica més, nose, després d’agafar els ICE de Alemanya, que alguns tot i que cutrillos tenien espai entre les cames, m’ha quedat una mala impressió de l’Euromed. Me l’esperava una mica menys cutre i una mica més rapid. I per si fos poc, l’endemà d’agafar-lo, descarrila.

Per als que no ho sapigueu, el motiu de la visita a València era l’entrega de diplomes del concurs d’emprenedors de l’EOI. Durant l’entrega de diplomes també ens van comunicar que dexma va a la final de Madrid!!! Si senyor, un viatget de 2 o 3 dies pagats a Madrid.

La capital!

de què?

Migracions

Sé que últimament no he penjat gaire coses al blog, per no dir res de res. A dexma vaig molt atabalat, i entre d’altres coseS que m’entrentenen la ment doncs no he tingut gaire temps de posarme a escriure posts. Això no vol dir que no m’haguessin passat coses pel cap, però com que sempre vull escriure ben sentat doncs no acabo d’escriure.

És per això que una nova etapa del bloc, després de un any i 4 mesos funcionant, en què les novetats principals seran:

– Nova versió de wordpress (el que hi ha darrere el blog).

– Nou estil (que encara està covant-se).

– Més posts, més curts i més classificats, per que siguin menys pesats de llegir i es pugui discriminar més rapid.

– Versió en anglès del blog a www.xavierorduna.com (working on).

– Possible migració de la galeria de fotografies a flickr (en tot cas canviaré la galeria de fotografies).

En fi, durant aquests dies anirem fent migracions.

I per acabar, donar les gràcies als que encara visiten aquesta pàgina tot i saber que es possible que no hi hagi res nou.