59009

Aquests són els quilòmetres que porta fets el r-19 amb el qual em moc amunt i avall. Avui els ha fet. Avui que havia de ser un dia potser normal i corrent, he acabat fent més de 150 km per les terres catalanes. Primer hem anat tots plegats (l’equip de dexma al completo) a Castelldefels a veure una serie de professors de la UPC. Després he creuat dos cops Barcelona de la plaça Cerdà a Horta per culpa del vidrier i finalment he anat a St Sadurní. Sé el que penseu, posats a anar fins a St Sadurní, podries haver anat fins a Vilafranca que és on tinc arrels no? però siguem realistes, a Vilafranca no hi tinc cap lligam ara mateix, i siguem mes realistes, l’últim cop que hi vaig anar era massa jove i innocent. Però per si fos poc, a St Sadurní hi havia el cotxe que el mecànic havia deixat en perfecte estat. I res millor que tornar conduint sota les estrelles, vinguis d’on vinguis.

Però aquest post té un objectiu més obscur encara, celebrar l’any d’aquesta web/blog (al final ho acabaré reconeixent). Si si, ara fa un any que vaig comprar el domini i vaig començar la tasca d’anar posant les parides que faig i penso (no totes) perquè la gent se’n pugui riure o aprendre. Precisament com heu pogut veure la web ha estat uns dies caiguda perquè el domini havia caducat i un servidor no havia pagat els 9 euros de turno. I desde aquest humil i obscur post, no em queda sinó agraïr la visita de totes plegats, dels que busquen coses rares, com els que son assidus i m’han indicat que la web no funcionava, dels ocasionals i dels que enlloc de trucarme perquè els expliqui parides en tenen prou amb fer una visita per aquí. Més gràcies encara als que a part de llegir han participat de forma activa i han deixat la seva petjada. Ànims per aquells que ni amb l’anonimat es senten segurs per comentar les animalades.

Ja ha passat el primer, aviam quans som capaços de ferne ;)!

Perseverància

Podriem definir així la meva relació amb l’esqui de muntanya fins ara. Perseverància. Deu fer tranquilament un parell d’anys (tirant curt) que vull posarme amb l’esquí de muntanya. No hi havia manera: el temps, els imprevistos, els compromisos. No hi havia forma de acabar de forma decent cap excursió amb esquís. Sent conscient del gafe que duia a sobre vaig canviar-me els esquís per uns de muntanya. I semblava que la temporada sencera es llençava en la meva contra.

Però finalment, el diumenge i contra tot pronòstic vaig pujar per primer cop a un cim amb esquís. L’experiència (treient l’emotivitat del moment per la anterior nombrada perseverància) va ser espectacular i va quedar un cop més confirmat que si la muntanya ja de per si commou, quan es troba tota nevada, la majestuositat és infinita.

Com que les paraules no serien suficients, us deixo amb un parell de fotos. Atenció al detall de la segona, és la meva germana, me l’hauré d’endur sempre :D?

bassibe_2006_20004.jpg

bassibe_2006_20005.jpg

Bellaterra

Doncs si, ahir divendres i avui dissabte he pujat a Bellaterra, altrament dita Universitat Autònoma, i no ho he fet pel paisatge, que és força interesant i variat, sinó per un curs d’emprenedoria al qual em vaig apuntar de rasquis a petició del Joan. Tot s’ha de dir que no anavem excessivament receptius, però el curs de Creativitat que hem fet aquests dos dies ha estat una experiència força divertida. Un tal Mauricio ens ha estimulat la creativitat, no es que no la tinguessim estimulada, però ens l’ha reconduit. I per l’aventura que ens acompanya ens serà molt útil.

Com a apunt de transport, dir que vaig sufrir lleugerament les aglomeracions dels Ferrocarrils quan pugen cap allà. I mentre baixava em vaig recordar de cert dia que vaig tornar-ne en un estat particular. Avui he pujat amb el cotxe, i ha estat el tercer dia de la setmana que he fet la arrabassada. Crec que els pròxims dies aniré per l’autopista com tothom.

Per cert, se que es una tonteria xo al final he contestat tots els comentaris pendents. Ja que tinc pocs i selectes, els meus apreciats lectors es mereixen una atenció com deu mana ;)!

I ja per acabar, he trobat això al goear aquest, i com els que coneixeu podeu imaginar, no me n’he pogut estar.

Musiques

Ara que està de moda posar músiques i vaig massa estressat per posar alguna cosa prou decent, us deixo amb una canço d’una banda sonora que m’agrada especialment.

Premi per a qui l’endevini el moment de la película!