Conspiració

Permeteu-me que us il·lumini, vaig a destapar una conspiració! Una conspiració entre els fabricants de impressores, grapes i clips. M’explico. Tothom es queixa de que quan et compres una impressora, el verdader negoci està en la tinta. Mentida! Això es completament fals: quan utilitzes la impressora, els fulls queden per defecte escampats sobre la taula, i aleshores la gent pensa, posarem un clip. Aqui ja tenim el primer participant de la conspiració, el fabricant de clips, però alerta, no us penseu que treuen benefici! Els clips han estat especialment dissenyats perquè el lector dels fulls impresos arribi a la conclusió de que no es poden llegir còmodament els fulls enganxats amb un clip i que per tant s’han de grapar els fulls. I aquí és on està la conspiració, les impressores i els clips es fabriquen amb la única finalitat de engreixar les arques dels fabricants de grapes. És més, fixeu-vos que a tot arreu venen grapes i no a tot arreu venen grapadores (estudi fet a alemanya que relataré a continuació), és a dir, que et passeges per diverses botigues buscant la grapadora en questió i mentrestant, intenten estimular la teva fam consumidora.

Solució? Tornar a la ploma i el tinter o enganxar els fulls recient impresos amb pritt.

Tot això ve a cap perquè l’altre dia vaig veure que no podia tenir els fulls dispersats i vaig sortir a buscar la grapadora encara que plogués, ploure va parar de ploure, però la grapadora tampoc la vaig trobar i em vaig conformar amb uns clips comprats a la Deutsche Poste. Això després de patejarme tot un carrer comercial i estar 30 minuts fora de casa. 3 setmanes més tard, he vist que els clips em duien pel mal camí i he sortit corrents a buscar una grapadora, eren les 5.10 i no podia perdre temps (aquí a les 6 la vida s’acaba). Així que a pesar de ploure he sortit. I al final, ves per on ha diluviat. He arribat ben xop 30 minuts més tard però amb la grapadora (després d’especificar al venedor, que faria be de vendre’m també grapes). I la gent del carrer encara deu pensar que al noi que anava sota el diluvi amb la bici li faltava quelcom al cap.

#fis#

5 thoughts on “Conspiració”

  1. No m’agrada dependre del transport públic. I desde fa 4 anys bici o cotxe. I a falta de cotxe, doncs toca el que toca.

    El felicito per haver evitat la conspiració, n’hi ha que sóm més dèbils.

  2. Jajaj bona observació! jo esque tampoc la faig servir mai…faig servir els típics plàstics o coses semblant, i sino , no faig servir res, i així ho tinc tot sempre…tot enredat, desordenat..i després busco i busco..i ja em puc matar a buscar! xDD

  3. Haver vingut al FòrumTI, allà regalàvem grapadores! Ja miraré si en queda alguna i quan tornis ja te la donaré xDD

  4. words: el desordre es ordre excessivament subjectivat.

    marc: en serio regalaveu grapadores? em molava més lo dels usb’s.x un dia no vaig star al forum :S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.