Sang i fetge

Desenganyem-nos. En teoria "Frühling" és primavera en alemany, però es completament fals, la primavera no existeix a Alemanya. Us dirè perquè, fa dos o tres setmanes, quan a Barcelona després d’una agradable primavera van començar a entrar a l’estiu i ja estaven a 30 graus, aqui em plantejava anar amb guants i per descomptat em posava la meva jaqueta tècnica (la mateixa que faig servir per anar a esquiar …). I de cop i volta, sense previ avís, 30 graus. La calor és insuportable, treus el acp per la finestra i l’aire crema. Això si, la humitat és nula i no sues, cosa que fa que la situació sigui encara més extranya, i per postres estava encostipat.

Però be, el que importa de debó és la sang i el fetge, oi que si? Doncs aquesta nit a la meva habitació hi ha hagut sang i fetge. Durant tot el dia d’ahir vaig tenir la finestra oberta sense pensar en les conseqüències, i quan me n’anava a dormir veig que la meva habitació està plena de tots els bitxos imaginables que hi puguin haver, desde mosquits, una especie de coses petites saltarines, una cosa similar a microescorpins voladors, cuquets raros, … Així que vaig decidir que preferia dormir sol (més val sol que mal acompanyat) i em vaig dedicar a tacar les parets de sang amb l’ajuda d’un exemplar de diari humorístic (l’ABC) fins que vaig estar segur que podia dormir sense despertarme amb picades extranyes.

Ho sento, sóc cruel i, malgrat que alguns em considereu pagesot sigui pel meu tarannà o pel meu accent, em dedico a matar pobres animalons inofensius. Però tranquils, quan baixi a Barcelona la setmana vinent em compraré una cosa d’aquelles elèctriques per fer-los fora i estalviar-los el patiment.

#fis#

6 thoughts on “Sang i fetge”

  1. No hauries de matar els bitxos, comparteix amb ells el teu espai, el teu menjar i fins i tot la teva sang.
    Pensa que lo que no mata engorda, i els bitxos, com que son petits, no poden engordar gaire. jeje

    Bueno, em sembla be que esclafis els pobres animalets (tot i que la culpa es teva per convidar-los), però calia fer-ho amb l’ABC? Imagina’t que un d’ell sap llegir i mentre esta sent esclafat llegeix segons quina cosa. Això podria ser condemnat com a tortures.

    I em poso totalment en contra de que et compris un bitxo d’aquells, per que si no el pobre bitxo “va hacía la luz” i paff. Uno menys, no és gust. Si l’has de matar que sigui en una batalla justa animal-animal (com a molt animal-animal+diari), no fent servir armes de destrucció massiva.

    Bona caça (Això va pels bitxos) i una abraçada (això pel Xavi)

  2. Xavi, una pregunta, es poden matar les mosquetes mortes? Clar, si estan mortes, no s’haurien de poder matar, però n’hi ha que no desapareixen. No exisita un spray que “mataba los insectos y éstos desaparecían”? Què se n’ha fet? Ai Déu meu, ja m’ho diràs! Una abraçada! Gaudeix dels pocs dies que et queden a Alemanya, que quan tornis, potser ja no et deixem marxar. Total, quan acabis el projecte, deixaràs de ser estudiant… I què hi ha millor que la vida d’estudiant? Especialment en setmana d’exàmens finals? Ens veiem!

  3. salva, prendré en compte les teves consideracions. ara però, vaig a dormir.

    Marc, quan vulguis anem a arreglar comptes amb qui tu ja saps …

  4. jajajajajajaajaja xD Doncs em sembla perfecte… Jo al lavabo quan surten les sardines aquelles… També me’n faig un fart de SANG I FETGE…

  5. Sardines?? vull fotos de les sardines de la banyera, jo pensava que a la Seu hi hauria truites de riu. Diga’m innocent.

  6. xD jo no tinc gaires convidats a casa, però vaja, que quan vaig al parc, mantinc una conversació amb les formigues perquè em deixin un tros de gespeta i axí, no esclafar-les ^^ 😛 , em sento malament sino xD
    Petonets d’una -LAA- (lectora adicta anònima :D)

Leave a Reply

Your email address will not be published.