On hi ha classe, hi ha classe

Bueno, ja estic a Londres, be, de fet concretament Reading, bonic poble que està a mitja hora de Londres amb tren amb casetes baixes i noies (nenes, siguem concrets) amb minifalda (si senyor, les spice girls van fer molt de mal).

El viatge ha anat molt be, on hi ha classe, hi ha classe, primer amb pràcticament un jet privat he anat fins a Zurich (3 seients per fila), després l’aeroport de Zurich i el savoir faire suís, i finalment amb un altre avió petit amb molt d’espai per les cames he anat fins a London City (un aeroport molt petit on baixes de l’avió i vas caminant fins a la terminal envoltat de trajeaos). Després hem agafat el Dockland Light Train, hem passat pel Canary Wharf (centre financer 1) i després de passejar per Greenwich hem anat cap a la city on hem respirat el mateix aire que els yupis trajeaos que es passejaven per allà.

També voliem entrar a la swiss tower (algo així com l’agbar tower però en cutre) perquè ens lloguessin uns despatxos però ens han vist cara de homeless, aixi que ells s’ho perden.

Apa, bona nit, demà més (toquen pedres prehistòriques!!!)! #fis#

3 thoughts on “On hi ha classe, hi ha classe”

  1. Sort que nomès hi havien trajeaos, perquè a Madrid tenen a més encorbataos. Un admirador trajeao i encorbatao que a vuelto hoy de los Madriles i el miercoles se va al Atlantico.

  2. estàs traumat amb els tratges!!!! Ves que et dic, em sembla que ja sé de què et disfrassaràs la proxima gimcama!!! O quina serà la panyora per a la propera aposta sèria (weno, la propera o quasi primera perque només en recordo una, i encara no hi ha guanyador, o millor dit, perdador!

    apa que vagi tot mb per les illes, que son el continent eee! amb prou feines son europees amb el volant a la dreta, les milles, les lliures i les spy girls!!!

  3. Això de les spy girls és relatiu, perquè l’única que segueix sent famosa està a Madrid (més a prop que Londres, que no la nostra terra). Per tant, no val la pena anar a un lloc on lagent és tant estranya per les spy, si que crec que val la pena anar-hi per Stone-henge, per exemple. O per refrescar-te enmig dels calurorsos dies d’estiu mediterrani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.