Os Panda

Ja, es potser un poc trist posar un xino com a recomanat, però es potser més pel carinyo i l’afecte cap a aquest restaurant oriental. #fis# Està situat al carrer Verdi, just a sobre d’Astúries, i es diu, doncs Os Panda.

És petit i té una carta com tots els xinos, i el menjar, com que no soc cap expert en menjar xino doncs el trobo igual que tota la resta de llocs. De fet, als xinos sempre demano, de primer, arròs, i de segon … arròs. Vale, ho se, no cagaré en 3 dies, però almenys no he menjat els pollastres (gat), vedellas (rata) o porc (gos) amb bambú (suro) i salsa agridulce.

Però pel que es coneix més el Os Panda, és per els “tallarines de la casa”, convido desde aqui a buscar la persona que hagi menjat mai tallarines de la casa. Els múltiples cops que ho hem intentat demanar, la resposta per part de la camalela ha estat un “flio”, acompanyat d’una mirada fulgurant que disuadeix fins i tot al capitan trueno de agafar “tallarines de la casa”.

Doncs això, mas vale malo conocido que santo por conocer, si heu d’anar a un xino, neu a aquest :P!.

Espero comentaris de tots els amb els qui he passat vetllades inolvidables a l’os panda!

1 thought on “Os Panda”

  1. Encara recordo el dia ms “vergonys”, aquell en que la xina va dir al Cristian i la Deby que els seus amics eren dins sense que ho preguntessin, conclusi: ja ens tenia clitxats!!!! A part d’aix s un bon recurs pels dies que vols gastar poc en el sopar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.